Axiell Norge

Axiell er en synlig spiller på det norske marked. Vi har sammen med Bibliotheca leveret RFID-løsninger og Det åbne bibliotek til en lang række norske biblioteker. Vi har samtidig fokus på at få udbredt kendskabet til vores øvrige løsninger i Norge.

Axiell Quria
I 2017 lancerer Axiell sin første digitale platform for bibliotekstjenester i Norge. Quria revolutionerer bibliotekernes måde at levere sine tjenester på – ved at gøre bøger, e-media og andre bibliotekstjenester håndterlige i én platform. Læs mere om Quria.

Axiell udvikler og leverer IT-løsninger til folke-, skole- og uddannelsesbiblioteker, museer og arkiver. Vi udvikler teknisk avancerede og innovative løsninger i tæt samarbejde med vores kunder. På verdensplan bruger over 3.000 folkebiblioteker et bibliotekssystem fra Axiell – og værktøjet til det virtuelle bibliotek, Axiell Arena. Mere end 3.000 skole- og uddannelsesbiblioteker bruger et Axiell system.

Axiell har over 300 ansatte, har hovedkontor i Lund i Sverige og er verdens fjerde største selskab inden for IT til bibliotekerne. På europæisk plan er Axiell den førende leverandør.

Axiell og Bibliotheca
Axiell har i et mangeårigt samarbejde med Bibliotheca leveret RFID-løsninger med stor succes. Bibliotheca leverer RFID-teknologi til biblioteker verden over. Bibliotheca har installeret langt over 10.000 RFID-, EM- og stregkodesystemer til mere end 4.000 biblioteker.

Samarbejdet fungerer på den måde, at Axiell indgår aftalerne med bibliotekerne – og Bibliotheca står for leveringen af løsningerne, samt den løbende support. Axiell har opbygget en stor kompetence inden for rådgivning om selvbetjening og brug af RFID. Vi kommer gerne ud og rådgiver om overvejelser og faldgruber inden anskaffelsen.

Bibliotheca producerer, installerer, servicerer og vedligeholder vores kunders RFID og selvbetjeningsinfrastruktur.

Flere af Bibliothecas medarbejdere har arbejdet med RFID-løsninger siden starten af 1990’erne – og Bibliotheca var en af de drivende kræfter ved etableringen af den Danske Datamodel for RFID i biblioteker tilbage i 2005. En datamodel, som senere hen er blevet standardiseret under ISO, og som i dag anvendes af biblioteker over hele verden.

I den danske del af Bibliotheca beskæftiger 22 ansatte sig udelukkende med support, service og leverance af RFID løsninger til skandinaviske biblioteker. Bibliotheca koncernen har på verdensplan 260 ansatte.

facebook_ny

 

 

 

 

Kontakt

Carsten Scheel
carsten.scheel@axiell.com
Tlf. +45 6122 0105